Länge sedan sist....

Det har gått en och en halv månad sedan jag skrev sist, vet inte vart tiden tar vägen... Har varit både upp och ner, mest upp efter jul. Då tänkte jag att snart är jag nog tillbaka på jobb, hade inte ont när jag gick mina korta promenader.

Men så för tre veckor sedan började jag gå lite längre promenader (ca 30 minuter)och då kände jag av ryggen, och lite ut i höften. Var inte hos sjukgymnasten då minstingen här hemma var sjuk och jag hade ingen barnvakt. Så för två veckor sedan vart jag tvungen att bära ut minstingen till bilen för ett läkarbesök (kliande fötter och fjällande både på händer och fötter)som han absolut inte ville till. Efter det har jag haft mer ont och så fort jag går ute så hugger det i ryggen. Ibland inne också men inte lika mycket. Kan inte sitta längre stunder innan det börjar värka. Hos sjukgymnasten har det nu blivit kortare träningspass och lättare. Undrar när detta ska bli bra? Nu känner jag absolut inte för att komma tillbaka till jobb! Är sjukskriven till den 22 februari, men ska till läkaren den 16 februari och som det känns nu hoppas jag att han förlänger min sjukskrivning. Tänkte först att jag kan arbetsträna, men det får nog vänta ett tag.

Mest gnäll denna gången och det är tråkigt. Igår tittade jag på melodifestivalen och i Eric Saades nummer blev jag deppig. Såg dansarna och då kände jag att jag kan ju inte röra mig...jag vill också kunna dansa, hoppa, springa utan att planera minsta sak jag gör. Tänk att få röra sig helt obehindrat utan att få ont. Jag längtar!!!!

Här kommer en bild från dagen efter operationen när läkaren skulle kolla så att implantaten satt som de skulle:

8 feb 2015

© 2012 Mittliv.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)