Läkarkontakt

Veckorna bara rullar på och snart har det gått sex månader sedan operationen. Fattar inte riktigt vart tiden tagit vägen, det har gått väldigt fort. Ska träffa läkaren igen den 23 mars och jag har funderat mycket över hur det ska bli att komma tillbaka till jobb. Vet ju hur det känns när jag går hemma och gör det jag brukar göra, men vet inte hur jag kommer att fixa jobb. Har ont när jag gjort lite för mycket och då känns det i nästan varje steg, vissa rörelser kan jag inte göra än och hastiga rörelser i sidled känns ordentligt.

Jag är sjukskriven till den 23 mars och samma dag ska jag tillbaka till läkaren. Det har stressat mig jättemycket att sjukskrivningen går ut samma dag som jag ska vara på återbesök. Hur ska jag hinna förbereda chefen på om jag kommer att jobba och hur mycket jag kommer att jobba. Men så hittade jag ett gammalt mail från september från min läkare och tänkte varför inte maila honom... Så jag mailade honom om det skulle vara möjligt och då svarade han att det gick ju bra att jobba halvtid i 4-8 veckor. Kände då att jag vet inte om jag klarar det så jag svarade tillbaka:

"Hejsan!
Jag funderar på att börja med 25 % de första två veckorna och sedan gå upp till 50 % om det känns bra i 4-8 veckor. Jag vågar nog inte mer nu i början men vill komma igång lite smått. Hade det gått att göra så? Nu är jag sjukskriven helt tills den 23 mars och undrar om vi kunde förlänga den helt tills den 29 mars, också börjar jag jobba den 30 mars för då är det påsklov och det blir lättare att börja då och känna efter."

Detta tyckte han var en bra idé så nu ska jag bara informera min chef om detta. Hoppas att detta kommer att bli bra och fungera. Är så osäker eftersom jag fortfarande har ont så fort jag gör något...

10 mar 2015

© 2012 Mittliv.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)