9 veckor efter operationen

Efter besöket hos sjukgymnasten i fredags, där han sa till mig att vila i helgen eftersom jag har ganska ont när jag går, så gjorde jag som han sa. Dottern tog hunden på dagen och på kvällen följde jag med henne ut (hon är mörkrädd). Vilade upp mig inför måndagen då jag och syrran skulle till Ullared.

Så kom måndagen och jag vaknade och hade ont, suck. Tog panodil och Ipren och åkte till Ullared. Det gick faktiskt ganska bra, men jag hade väldigt ont i händerna utav kryckorna (så fort jag går hemifrån så har jag dem). Vi gick nog runt där i fyra timmar....och jag viss att något kommer jag få betala för det.... Kände inte så mycket av det under måndagen men så kom tisdagen (igår). Då var jag ganska öm, men det känns mest när jag går utan kryckor. Körde ner till sjukgymnasten och fick massage och det var så skönt! Jag gjorde några övningar och det gick bra. Men sen på eftermiddagen hade jag så ont när jag gick omkring här hemma utan kryckor så jag la mig ganska tidigt för att vila upp mig.

Idag.... Ajajaj! Låt mig säga att jag går med kryckorna inomhus! Har så djävla ont om jag tar ett steg utan. Har nog överansträngt mig... Då kommer tankarna om jobb. Hade tänkt börja den 7 januari (jobbar på fritidshem och i skolan) men som det känns nu känns det som om jag får vara hemma längre. Är ifs sjukskriven till den 22 februari men läkaren sa från början att jag skulle räkna mellan tre och fem månaders sjukskrivning. Jag hade hoppats på tre men nu tror jag på fem.

26 nov 2014

© 2012 Mittliv.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)